De brug tussen zorg en veiligheid

CURA Nederland begeleiders is doordat wij al jaren samen werken met GGZ bekend met de uitdagingen die het karakter van zorg instellingen met zich meebrengt, met name op het vlak van veiligheid en beveiliging. Bij zorg beveiliging heb je veelal te maken met een grote wisseling van bezoekers, personeel en patiënten/cliënten. Hierdoor ontstaat vaak een unieke dynamiek, waardoor zorg beveiliging niet het zelfde is als reguliere beveiliging. De begeleiders van CURA Nederland zijn dan ook uitstekend voorbereid om deze taak voor u op zich te nemen.

De zorg begeleiders van CURA Nederland zijn vaak het eerste aanzicht voor uw bezoekers, personeel en cliënten. Hierdoor zijn zij ook uw eerste visitekaartje. Dit doen onze begeleiders op een gepaste manier waarin de veiligheid voorop staat, maar het gastvrije gevoel blijft. Tevens zijn zij zich bewust dat zorginstellingen te maken hebben met het risico op diefstal of agressie. Door begeleiders van CURA Nederland te gebruiken verminderd u de kansen hierop, maar mocht het onverhoopt toch gebeuren zullen zij hier gepast op reageren.

Enkele taken die de zorgbeveiliger voor u kan uitvoeren

  • Het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer middels o.a. toezicht.
  • Het verwijzen van bezoeker naar de zorgafdelingen en/of poliklinieken.
  • Eventueel gecombineerd met ondersteunende taken ten behoeve van (logistieke) bedrijfsprocessen, zoals receptie- en telefoontaken.
  • Controle ronden lopen door en om het gehele pand met specifieke aandachtspunten zoals de opiaten ruimten en kleedkamers van het personeel.
  • Ondersteunende taken voor uw zorg personeel.
  • Uitvoeren van cameratoezicht.
  • Interveniëren bij agressie gevallen.
  • Beveiligers in bezit van BHV, waardoor onderdeel van uw first responder team.

Zorgbeveiliging is een specialisatie binnen CURA Nederland, voor een aantal grote klanten verzorgen wij de beveiliging op diverse locaties. Wij denken graag met u mee, om een veilige en gemoedelijke sfeer te creëren voor uzelf, personeel, cliënten en bezoekers.

Meer weten over begeleiders van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via onderstaande button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een fysieke begeleiders? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.


BEL ONS CONTACT OPNEMEN