Veiligheid

Veiligheid op school staat volop in de belangstelling. En dat moet, want een veilige leeromgeving is noodzakelijk voor een goede ontwikkeling van leerlingen. Een veilige omgeving is ook nodig voor leerkrachten en overig personeel van de school. Zij moeten naar behoren en met plezier hun werk kunnen doen. Onder een veilige school wordt verstaan;

- een plek waar rust heerst,
- waar leerlingen, personeel en ouders/verzorgers zich thuis voelen en zich veilig weten
- waar alle betrokkenen respectvol, prettig en vriendelijk met elkaar omgaan.

Onveiligheid is alles wat hierop inbreuk maakt.

Wat doen wij?

Wij worden ingezet voor orde en veiligheid dit doen we geheel discreet. Dit betekent dat wij niet zien als beveiliger maar als een normaal persoon ( casual ) indien nodig hebben wij ook ons eigen kleding. Wij zijn getraind in agressie en werken met geweldloosverzet.

Wij monitoren, luisteren naar de omgeving voor eventuele onveilige situaties. Wij ondersteunen ook de groepen waar nodig is.Onze begeleider hebben allemaal ervaring en zijn getraind in de jeugdzorg.

Meer weten over begeleiders van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via onderstaande button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een fysieke begeleiders? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.


BEL ONS CONTACT OPNEMEN