Wij bieden al jarenlang een veilige werkomgeving, zorgondersteuning, vervoer en beperking van agressie binnen diverse specialisaties van de zorgsector. Wij zijn er voor alle leeftijden, van jong tot oud en voor verschillende culturen en geloofsovertuigingen.

Trainingen

Home Trainingen

Trainingen

Komen er in jouw werkomgeving situaties voor die potentieel schadelijk of bedreigend zijn voor medewerkers? Over welke mogelijkheden beschikt het personeel om een dreiging te neutraliseren of om gevaar te ontlopen?

Ruim 60% van al het personeel in de zorg krijgt onder werktijd te maken met verbaal of fysiek geweld. Veiligheid op de werkvloer heeft blijvend aandacht nodig. Preventie van agressie is niet met één training gewaarborgd. Ervaren krachten vertrekken en er komen nieuwe collega’s bij, omstandigheden en werkmethodieken veranderen. Het trainen van je personeel is een blijvend aandachtspunt, zeker in de dynamische zorgsector.

Weerbaarheidstraining voor de zorg

CURA Nederland is gespecialiseerd in het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen voor zorgmedewerkers. Wij bieden diverse trainingen en workshops, speciaal ontwikkeld vanuit onze expertise in de zorgsector.

CURA Nederland verzorgt trainingen op het gebied van:

- Mentale en fysieke weerbaarheid
- Organisatie en samenwerking
- Persoonlijke ontwikkeling

Denk daarbij aan een weerbaarheidstraining, maar ook een training omgaan met agressie in de zorg en een opleiding tot veiligheidscoach. Verder bieden we een tiental workshops waaronder omgaan met lastig gedrag in de zorg, mindfulness in de zorg, piekeren in de zorg en onderhandelen in de zorg.

De trainingen en workshops kunnen los van elkaar worden gevolgd, maar kunnen ook als bouwstenen worden gebruikt voor een compleet trainingsprogramma op maat. CURA Nederland denkt graag mee over duurzame oplossingen voor de langere termijn.

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

meer weten? bel ons

085 - 0043 822

Meer weten?
Bel of mail ons!

085 - 00438 22

info@curanederland.nl

Diensten aanvragen?

U kunt door middel van een knopje snel en gemakkelijk begeleider en/of vervoer aanvragen.
AANVRAGEN