Referenties

Beste CURA,
bedankt voor je tijd en geduld met onze cliënten!
Wij zijn enorm tevreden hoe jullie te werk en omgaan met de cliënten. Vooral in deze Covid tijden!
Jullie worden gezien als een vaste waarde!
– Locatie Manager Noord Holland


Hoi, CURA Nederland ik en mijn team als Basis Psychologen zijn ontzettend blij met jullie aanwezigheid. Veiligheid gecombineerd met de zorg en gediplomeerde begeleiders. Het is altijd de een of de andere geweest voor ons. Begeleiders zonder diploma of geen veiligheid. Nu hebben wij ze beide dankzij jullie!
Wij raden jullie elke ggz instelling aan. Zo kunnen wij ons werk en behandeling voortzetten.
– Basis Psycholoog GGZ


Beste Cura Nederland, sinds kort leveren jullie diensten op mijn afdeling.
Wij hebben net als alle andere organisatie’s moeite om een nieuw externe bedrijf in te huren. En dit is echt heel erg moeilijk. Alle zorgorganisaties zullen mij hiermee wel begrijpen.
Met jullie hebben wij een zeer goed besluit genomen om jullie in te huren. Jullie hebben 1 week lang kosteloos keihard gewerkt op mijn afdeling om te kunnen laten zien wat jullie kunnen betekenen. Na een team vergadering was iedereen het mee eens dat jullie een vaste waarde zijn. Dus hebben wij besloten Cura Nederland een contract aan te bieden van 12 maanden. Dit is inmiddels al van toepassing.
Voor alle zorgorganisatie’s dit dit lezen. Geef deze heren 1 kans, ze doen het 1 week lang kosteloos zonder kleine letters geheel gratis. Daarna gaan jullie net als mij anders denken. Wij hebben met vele samen gewerkt maar zij werken echt professioneel. Zowel begeleiders als vervoersdiensten die ze bieden!
Proficiat Cura Nederland
– Locatie Manager Zuid Holland


Beste Cura Nederland, Jullie zijn toppers! Wij hebben jaren lang met een externe bedrijf gewerkt waar wij eigenlijk nooit tevreden waren maar geen andere keus hadden. Het was de gok waard om met jullie een contract aan te gaan, voornamelijk omdat jullie 1 week lang kosteloos zijn komen ondersteunen om te kunnen laten zien wat jullie veel beter doen dan alle andere bedrijven/begeleiders. Elke bedrijf kan van jullie heel wat leren!||Ik hoop dat jullie dit vasthouden en niet verpesten net als alle andere bedrijven. Het is jullie gegund.
– Locatie Manager Gelderland


Jullie maken al ruim 4 maanden onze werkruimte veilig, cliĂ«nten blij en ons zeer tevreden. Er is geen woorden genoeg wat jullie betekenen voor ons. Jullie doen alles vele malen beter dan alle andere bedrijven. Goed dat jullie het verschil wel willen maken. Meer zorgen ipv meer verdienen. Dit is een review namens al mijn collega’s.
– GGZ Basis Psycholoog


Heren, natuurlijk kennen wij elkaar al jaren.
Ik ben blij dat jullie eindelijk een stap hebben gezet voor een betere begeleiding, zorg en ondersteuning. Wat eigenlijk andere bedrijven niet meer doen, die letten meer op verdienen dan dienen. Jullie zijn goed bezig en ik hoop echt dat jullie zo verder gaan met jullie werkwijze, missie en visie.
– Team IC GGZ


Jullie zijn een echte Rotterdamse bedrijf.
“Geen woorden maar daden”

Ik werk graag met 1 van jullie begeleiders op mijn woongroep, jullie doen echt alles waardoor ik en mijn collega’s onze werk zo goed mogelijk kunnen doen. We hebben meer rust en meer tijd voor de kinderen dankzij jullie broeders!
– Begeleider Woongroep ( Pedagoog )


Begeleiders van CURA Nederland,
Mijn dankbaarheid is enorm, jullie doen dit werk puur met gevoel!
Iedereen verdient een kans vooral in de jeugdzorg dankzij jullie begeleiding kunnen wij samen ook datgene bieden aan hen.
Vol met trots zeg ik: Ik ben zeer tevreden met jullie diensten.
– Jeugdzorg Begeleiderster


Beste CURA personeel en begeleiders, wij zijn zeer tevreden over jullie diensten. Jullie zijn echt wel de brug tussen veiligheid en zorg.
Wij hebben een zorg minder maar een aanwinst meer met CURA Nederland.

– SEH


Heren! Applaus voor jullie. Individuele begeleiders met expertise op alle problematieken! Tegenwoordig nergens meer te vinden.
Onze cliënten zijn zeer tevreden over jullie maar wij ook!
– GGZ Organisatie


Heren, wat een geweldige team! Ik heb alleen maar kudo’s voor jullie.
Vervoersdiensten tot aan jullie begeleiders, dankzij jullie kijken wij niet meer om. Spoed diensten, waakdiensten alles hebben jullie in huis.
Dit schrijf ik als een verpleegkundige, ik ben jullie enorm dankbaar!
– Verpleegkundige


Beste CURA Nederland, onze organisatie in de jeugdzorg is ontzettend tevreden over jullie expertise in agressie en diverse problematieken! Dit helpt ons zeer met de behandelingen maar ook in de groep voor een leuk sfeer. Zo hebben wij ook minder ziekte gevallen. Wij hopen voor een lange samen werking!
– Locatie Manager Brabant


Met deze corona tijden zijn wij heel erg blij met jullie service! Jullie leveren top kwaliteit van spoed, ondersteuning & begeleiding. SAMENSTERK
– Behandel Coordinator


Veiligheid en zorg biedende CURA begeleiders, bedankt! Kennismaking 2 maanden geleden inmiddels en nu al een vaste waarde voor ons. Jullie individuele expertise helpen ons vooruitgaan met de behandelingen!
– GZ Psycholoog 


Na veel positieve reacties gehoord te hebben over jullie zijn jullie inmiddels nu ook een vaste waarde voor ons. Wij zijn heel erg tevreden over jullie werkwijze en scholing!
– Teamleider Jeugdzorg


Hele fijne ontmoeting en gesprek gehad. Bekwame medewerkers die hun hart op de goede plek hebben. De brug tussen zorg en veiligheid.
– Directeur Jeugdzorg


Cura team jullie zijn niet alleen fysiek maar ook van de zorg! Dit een perfecte combinatie! Ga zo door heren
– Locatie Manager Utrecht


We hebben eerder samen gewerkt en daar waren we blij om, nu zijn jullie samen sterker! Wij zullen zeker gebruik maken van jullie diensten! TOP!
– Locatie Manager Gelderland

BEGELEIDER NODIG?

MEER WETEN?

Kenan
Directeur

LinkedIn Twitter Facebook WhatsApp Telegram Facebook Messenger Print Email

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

Send this to a friend