Samenwerking

Onze dienstverlening is beschikbaar voor particulieren, professionals, verwijzers en overheid

Om cliënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden werkt CURA Nederland, waar mogelijk, samen met organisaties die betrokken zijn bij de zorg voor de cliënt. Dit kan een GGZ-instelling zijn, of een zorginstelling voor mensen met een beperking. Bij CURA Nederland staat de cliënt centraal en als het voor hem of haar nodig is om samen te werken met andere organisaties dan kijken we naar de mogelijkheden hiervoor.

Indien de cliënt dit wenst, gaat de begeleider mee naar behandelende instantie om de ondersteuning zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen die passend is bij de zorgvraag van de client.

CURA Nederland kiest er bewust voor om, waar mogelijk samen met haar ketenpartners in goed overleg, zorg te bieden in het belang van de cliënt.

Bent u een GGZ en/of jeugdGGZ organisatie?

Prolematieke begeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren reguliere, Ad-Hoc en individuele begeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

PARTNERS

BEGELEIDER NODIG?

BEKIJK ONZE VIDEO

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

Send this to a friend