085 - 004 3822
info@curanederland.nl

Rapportages

ECD – Elektronisch Cliënten Dossier

Uw cliënt is het middelpunt van CURA Nederland. Per cliënt houden wij makkelijk een persoonlijk rapportage bij, onze rapportages zijn overzichtelijk te beheren en we kunnen de complete geschiedenis in een tijdlijn weergeven van de begeleidde client.

De focus ligt op een doorgaande ontwikkeling van jouw/uw cliënten maar ook van onze begeleiders.

AVG / NEN7510 / ISO27001

Veilige opslag van jouw/uw client gegevens is een randvoorwaarde. Wij hebben veiligheid tot hoogste prioriteit en gaan graag een stapje verder:

Tenzij je in een bunker woont zonder internet zijn je dossiers CURA Nederland veiliger dan op jouw computer.  Wij werken samen met een online cliëntenvolgsysteemdatacentrum die een NEN7510 / ISO27001 certificering heeft. Ook de processen hebben een NEN7510 via een TPM.

Zorgbegeleiding van CURA Nederland

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

Meer weten over begeleiders van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

BEGELEIDER NODIG?

Laura Eekhout
Manager

Wij zijn een uitzend- en detacheringsbureau gespecialiseerd in het leveren van hoog kwaliteit zorg, veiligheid & ondersteuning.

Scroll Up