Missie

Wij streven naar complete zorg, die zoveel mogelijk door een vaste begeleider wordt verleend. Bij Cura Begeleiding werken we volgens een zorgplan dat we samen met u opstellen. Ook bij de uitvoering van het plan blijft u nauw betrokken. Regelmatig zullen we u vragen naar de manier waarop u de verleende begeleiding ervaart.

Visie

Wij werken continu aan de verbetering van onze kwaliteit van begeleiding. Dit doen wij onder andere door jaarlijks onafhankelijke cliëntervaringsonderzoeken te laten verrichten om de kwaliteit in kaart te brengen. De uitkomsten vormen belangrijke input voor onze verbeterplannen. Daarnaast doen we als organisatie nog veel meer om onze kwaliteit van begeleiding te waarborgen en te verbeteren.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.


BEL ONS CONTACT OPNEMEN

Meer weten over begeleiders van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via onderstaande button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een fysieke begeleiders? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.


BEL ONS CONTACT OPNEMEN