Definitie van de kleuren Cura Nederland

Blauw:
Deze spirituele kleur is de kleur van lucht en zee. Blauw heeft een belangrijke genezende werking omdat het verbonden is met kalmte en rust. Het helpt een te hoge bloeddruk of snelle hartslag te verlagen. De kleur werkt ontspannend voor lichaam en geest, het kalmeert ontstekingen, werkt stress- en koortsverlagend en onderdrukt sterke emoties zoals boosheid of agressie.

Grijs:
Grijs heeft iets tegenstrijdigs: het is de kleur van het veranderlijke (mist, rook en wolken) maar het wordt ook geassocieerd met het onvergankelijke en staat voor stabiliteit, elegantie en geborgenheid.

Roze:
Mensen met een voorliefde voor roze zijn vaak individueel ingesteld. Ze hebben een geweldige (zelf)beheersing en laten zich niet snel betrekken in conflicten. Ze zijn evenwichtig, efficiënt en ingetogen.

Meer weten over de begeleiders van Cura Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via onderstaande button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een fysieke begeleiders? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.


BEL ONS CONTACT OPNEMEN