Wie zijn wij

CURA Nederland is een uitzend- en detacheringsbureau gespecialiseerd in het leveren van hoog kwaliteit zorgondersteuning. Flexibiliteit, voorkomen en beheersen van agressieve situaties zijn onze speerpunten. Wij faciliteren onze begeleiders met deskundigheid om voor u als zorgvrager optimale zorg te kunnen leveren. Onze begeleiders hebben jaren ervaring binnen de zorg en hulpverlening en allen hebben ze tenminste een MBO werk- en denkniveau. Wij leveren diensten voor fysieke begeleiding binnen de hulpverlening in heel Nederland, bijvoorbeeld justitiële inrichtingen, jeugdzorgPlus, (forensische) psychiatrie, GGZ- en Tbs-instellingen, verslavings- en gehandicaptenzorg.

Waarom?

CURA Nederland is opgericht voor zorgprofessionals. Juist omdat we weten hoe belangrijk het is om een goede kracht naast je te hebben in dit specifieke werk, weten we ook waarop we moeten selecteren. Vanuit onze ervaring kunnen we onze begeleiders coachen, wat ten goede komt aan de kwaliteit van zorg. CURA Nederland is een zelfstandig opererende organisatie wat grote waarde hecht aan haar relatie met opdrachtgevers, maar vooral de relatie met haar zorgprofessionals. Dit bestand wordt continu aangevuld met nieuwe begeleiders die aan haar, maar vooral aan uw eisen en wensen voldoen. CURA Nederland streeft ernaar om, waar mogelijk, een vaste kern van CURA begeleiders in te zetten binnen uw organisatie. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de continuïteit op de groepen gewaarborgd blijft.

Kwantiteit

Naast de werving van nieuwe begeleiders besteedt CURA Nederland veel tijd aan het behoud van haar huidige begeleiders.
Daarnaast worden de resultaten van de begeleiders teruggekoppeld door de opdrachtgevers van CURA Nederland. Hierdoor is goed te controleren waar de sterke en zwakke punten liggen van de betreffende kandidaat. Deze worden met hem of haar besproken, waardoor de begeleiders zich kunnen ontwikkelen. Waar nodig zal CURA Nederland dit ondersteunen met trainingen en/of opleidingen, uiteraard gebeurt dit naast de al bestaande jaarlijkse trainingen. Alle begeleiders worden jaarlijks getraind in BHV, de-escalerend werken en fysieke weerbaarheid.

Op locatie

CURA Nederland werkt op basis van relatie en vertrouwen. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze diensten op peil is en blijft loopt het management regelmatig zelf op locatie mee, of komen bij u langs voor een tussenevaluatie. Zo blijven wij bij elk project goed op de hoogte van de kwaliteit van onze diensten.

Meer weten over de begeleiders van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via onderstaande button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een fysieke begeleiders? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.


BEL ONS CONTACT OPNEMEN