Wij bieden al jarenlang een veilige werkomgeving, zorgondersteuning, vervoer en beperking van agressie binnen diverse specialisaties van de zorgsector. Wij zijn er voor alle leeftijden, van jong tot oud en voor verschillende culturen en geloofsovertuigingen.

Werkwijze

Home Over ons Werkwijze

Openheid en feedback

CURA Nederland is kritisch op het eigen handelen, staat open voor feedback en evalueert de zorgprocessen samen met de klanten. Verder kiezen we bewust voor medewerkers uit alle leeftijdsgroepen en met verschillende culturele achtergronden. Zo proberen wij een afspiegeling te zijn van de samenleving.

Omgaan met agressie

De gecompliceerde doelgroepen in dit werkveld vertonen vaak opstandig en agressief gedragspatroon dat de stabiliteit van de groep onder druk zet. Onze begeleiders zijn daarom speciaal geselecteerd op de vaardigheid om hiermee om te gaan. Door hun ervaring met deze doelgroepen zijn ze voor uw organisatie van toegevoegde waarde. Ze creëren en behouden de rust die cruciaal is voor een goede verstandhouding, behandeling en begeleiding. En elke professional van CURA Nederland heeft zijn of haar specifieke expertise, zodat de kwaliteit van uw zorgverlening optimaal gewaarborgd is.

Met als meetbare resultaten:

- Afname ziekteverzuim
- Afname werkdruk
- Toename veiligheid en vertrouwen bij medewerkers en cliënten
- Ontspannen woon-en werksfeer
- Tekorten in het dienstrooster dichten
- Te hoge werkdruk en onderbezetting voorkomen

Uw zorgvraag centraal

CURA Nederland denkt niet in problemen, maar in mogelijkheden. Daarom bieden wij geen kant-en klare oplossingen, maar gaan we samen met u op zoek naar een oplossing die past bij uw zorgvraag en bij de visie en methodiek van uw organisatie. Om in kaart te brengen wat er nodig is, bieden we u de gelegenheid om gratis en vrijblijvend gebruik te maken van een snelle analyse.

Personeelsselectie op maat

Bij een snelle analyse loopt onze professional een dag of dagdeel mee en maakt aan de hand van zijn/haar bevindingen een personeelsselectie op maat. Daarna komen we graag bij u langs om te bespreken welke van onze (tijdelijke) professionals het beste in uw teamprofiel past en de meeste toegevoegde waarde zal bieden.

Zorgbegeleiding van CURA Nederland

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

MEER WETEN? BEL ONS

085 - 0043 822

Meer weten?
Bel of mail ons!

085 - 00438 22

info@curanederland.nl

Diensten aanvragen?

U kunt door middel van een knopje snel en gemakkelijk begeleider en/of vervoer aanvragen.
AANVRAGEN