Wij bieden al jarenlang een veilige werkomgeving, zorgondersteuning, vervoer en beperking van agressie binnen diverse specialisaties van de zorgsector. Wij zijn er voor alle leeftijden, van jong tot oud en voor verschillende culturen en geloofsovertuigingen.

Rapportages

Home Over ons Rapportages

ECD – Elektronisch Cliënten Dossier

Uw cliënt is het middelpunt van CURA Nederland. Per cliënt houden wij makkelijk een persoonlijk rapportage bij, onze rapportages zijn overzichtelijk te beheren en we kunnen de complete geschiedenis in een tijdlijn weergeven van de begeleidde client.De focus ligt op een doorgaande ontwikkeling van jouw/uw cliënten maar ook van onze begeleiders.

AVG / NEN7510 / ISO27001

Veilige opslag van jouw/uw client gegevens is een randvoorwaarde. Wij hebben veiligheid tot hoogste prioriteit en gaan graag een stapje verder:Tenzij je in een bunker woont zonder internet zijn je dossiers CURA Nederland veiliger dan op jouw computer. Wij werken samen met een online cliëntenvolgsysteemdatacentrum die een NEN7510 / ISO27001 certificering heeft. Ook de processen hebben een NEN7510 via een TPM.

Zorgbegeleiding van CURA Nederland

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

meer weten? bel ons

085 - 0043 822

Meer weten?
Bel of mail ons!

085 - 00438 22

info@curanederland.nl

Diensten aanvragen?

U kunt door middel van een knopje snel en gemakkelijk begeleider en/of vervoer aanvragen.
AANVRAGEN