Competentiegericht

Competentiegericht

Deze methodiek kijkt naar de aanwezige competenties van een cliƫnt. De begeleider ondersteunt bij het bewustworden van de eigen sterke kanten en hoe deze inzetbaar zijn bij het halen van de doelen van de cliƫnt.

De benadering is gericht op het uitbreiden van de competenties waar dit kan, zodat zo zelfstandig mogelijk functioneren haalbaar wordt. De methodiek sluit aan bij de eigen kracht van de cliƫnt en proberen deze te activeren bij het realiseren van doelen. Het legt het accent op het creƫren van nieuwe mogelijkheden en op het samen opbouwen en activeren van een steunend netwerk. Competentiegericht werken wordt vooral ingezet bij jongeren met autisme.

Zorgbegeleiding van CURA Nederland

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliƫnten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

Send this to a friend