Waakdiensten

Ondersteuning in de nacht

Bij CURA Nederland staan uw wensen voorop. Wij leveren daarom graag maatwerk. Onze slaap-en waakdiensten zijn hier een goed voorbeeld van. En wilt u graag dat er iemand aanwezig is die kan helpen waar nodig?

CURA Nederland regelt voor u een nachthulp op momenten dat u dat graag wilt. Deze speciaal geselecteerde dienstverlener/begeleider ondersteunt ‘s nachts waar nodig. De nachthulp is vlakbij en is direct inzetbaar als er iets aan de hand is. Dit zorgt ook voor u als organisatie voor veel rust! Uw clienten zijn namelijk in goede handen.

Wij maken onderscheid in twee nachtelijke diensten: slaapdienst en waakdienst. U bepaalt zelf waar er op dat moment behoefte aan is.

Slaapdienst

Een slaapdienst is een nacht waarbij een nachthulp niet meer dan drie keer ondersteuning heeft verleend. Dit is een relatief rustige nacht, waarbij iedereen een prettige nachtrust heeft gehad. De ondersteuning is minimaal geweest.

Waakdienst

Een waakdienst is een nacht waarbij de nachthulp meerdere keren (in ieder geval meer dan drie keer) ondersteuning heeft verleend. De hulp heeft weinig tot niet kunnen slapen. ‘s Nachts is de ondersteuning intensief tot zeer intensief geweest.

Zorgbegeleiding van CURA Nederland

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

Send this to a friend