Transport Begeleiding

Transport Begeleiding

Wanneer een cliƫnt naar een andere locatie verplaatst wordt dan worden hier logistieke stappen voor genomen. De veiligheid van de cliƫnt, de begeleiders en eventuele omstanders moeten gewaarborgd worden. Dan is het soms wenselijk dat er ondersteuning beschikbaar is die bij kan springen als de cliƫnt frustratie signalen begint te vertonen. Naast een zorgmedewerker moet er dan nog 1 of 2 medewerkers extra ingeroosterd worden. Helaas ontbreekt het bij de meeste instellingen aan capaciteit om dit te faciliteren. Onze begeleiders zijn flexibel in te zetten tegen lagere kosten dan een eigen collega of een specialistisch uitzendbureau. Dan is de keuze snel gemaakt in het belang van de cliƫnt en de zorginstelling. Onze begeleiders worden intern getraind door een Register Docent Gevaarsbeheersing omtrent de fysieke- en verbale procedures waardoor het aantal incidenten terug zal lopen. Alles conform de instructies zoals deze reeds gelden op de zorglocatie.

Voordelen van begeleiding door vakkundige begeleiders

Onze begeleiders kunnen voor kleine dagdelen ingezet worden, dit voorkomt dat u een collega een hele dag dient in te plannen voor een begeleiding van bijvoorbeeld 4 uur. De kosten wegen zo af tegen de baten.Ā  Een professionele partner zoals CURA Nederland zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  1. Transport begeleiding 2 op 1 (zorgmedewerker en een CURA Begeleider);
  2. Transport begeleiding 1 op 1 (met goede randvoorwaarden);
  3. Transport begeleiding 24 u per dag;
  4. Transport begeleiding dagdeel;
  5. Transportbegeleiding eventueel met eigen vervoer.

Reden genoeg om eens contact op te nemen met CURA Nederland voor transportbegeleiding op maat?

Zorgbegeleiding van CURA Nederland

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

BEKIJK OOK

Vervoer nodig?

MEER WETEN?

Kenan
Directeur

LinkedIn Twitter Facebook WhatsApp Telegram Facebook Messenger Print Email

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliƫnten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

Send this to a friend