Scholen

CURA Nederland kenmerkt zich door goed opgeleid personeel met ruime en brede ervaring binnen het werkveld. Wij beseffen ons dat het speciaal onderwijs een aparte en bijzonder vorm van onderwijs is. Naast onze specialisaties binnen de hulpverlening en psychiatrie heeft CURA Nederland zich de afgelopen jaren verdiept en gespecialiseerd in deze vorm van onderwijs.

Wij zijn er ons ervan bewust dat een docent binnen het speciaal onderwijs naast de theoretische kennis en praktijk ervaring ook over uitgebreide pedagogische competenties moet beschikken. Om deze redenen werken wij met zowel docenten als ervaren pedagogisch medewerker die ruime ervaring hebben binnen het speciaal onderwijs. Scholen kunnen ons bellen voor alle personele vraagstukken waarbij de onderstaande mogelijkheden het meeste worden gebruikt.

Scholen bellen ons als er leerkrachten, onderwijsassistenten of 1 of 1 begeleiders nodig zijn voor een bepaalde periode of als er nieuwe medewerkers binnen een team worden gezocht. Flexibiliteit en expertise staan voorop. We zijn voor onze klanten dan ook 24/7 bereikbaar.

Wij bieden ondersteuning aan:

  • SO en VSO scholen
  • Praktijkscholen
  • SBO scholen

Reguliere scholen waar ervaring vanuit het speciaal onderwijs nodig is door de instroom van nieuwe leerlingen door het passend onderwijs

Veiligheid

Veiligheid op school staat volop in de belangstelling. En dat moet, want een veilige leeromgeving is noodzakelijk voor een goede ontwikkeling van leerlingen. Een veilige omgeving is ook nodig voor leerkrachten en overig personeel van de school. Zij moeten naar behoren en met plezier hun werk kunnen doen. Onder een veilige school wordt verstaan;

– een plek waar rust heerst,
– waar leerlingen, personeel en ouders/verzorgers zich thuis voelen en zich veilig weten
– waar alle betrokkenen respectvol, prettig en vriendelijk met elkaar omgaan.

Onveiligheid is alles wat hierop inbreuk maakt.

Wat doen wij?

Wij worden ingezet voor orde en veiligheid dit doen we geheel discreet. Dit betekent dat wij niet zien als beveiliger maar als een normaal persoon ( casual ) indien nodig hebben wij ook ons eigen kleding. Wij zijn getraind in agressie en werken met geweldloosverzet.

Wij monitoren, luisteren naar de omgeving voor eventuele onveilige situaties. Wij ondersteunen ook de groepen waar nodig is.Onze begeleider hebben allemaal ervaring en zijn getraind in de jeugdzorg.

Zorgbegeleiding van CURA Nederland

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

BEKIJK OOK

BEGELEIDER NODIG?

MEER WETEN?

Kenan
Directeur

LinkedIn Twitter Facebook WhatsApp Telegram Facebook Messenger Print Email

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

Send this to a friend