Wij bieden al jarenlang een veilige werkomgeving, zorgondersteuning, vervoer en beperking van agressie binnen diverse specialisaties van de zorgsector. Wij zijn er voor alle leeftijden, van jong tot oud en voor verschillende culturen en geloofsovertuigingen.

Clientenvervoer

Home Diensten Clientenvervoer

Begeleidend zorgvervoer

Dankzij ons begeleidend zorgvervoer, biedt CURA Nederland een professionele vervoersoplossing aan. In 2016 is de Jeugdwet aangepast, waarin wordt beschreven wanneer het vervoer onderdeel is van geboden jeugdhulp en wie hiervoor zorg dient te dragen. Met behulp van ons begeleidend zorgvervoer worden jeugdigen veilig van A naar B gebracht.

Professioneel en efficient

CURA Nederland streeft ernaar om het vervoer van de cliënt op een zo efficient en veilige manier mogelijk te maken. Dit kan door middel van het inzetten van meerdere begeleiders tijdens het vervoer. Als vervoerder richten wij ons op zorginstellingen en brengen wij de veiligheid, rust, stabiliteit en kwaliteit tijdens het vervoer naar een gewenst niveau. Ook verrichten wij indien nodig het vervoer voor de wijkgerichte GGZ. Onze medewerkers zijn adequaat opgeleid en beschikken over de juiste kennis, ervaring in de zorg, vereiste diploma’s en BHV certificaat om de gevraagde werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren. Met onze aanwezigheid ontstaat er een structuur van duidelijkheid, transparantie en flexibiliteit. Onze medewerkers krijgen structureel trainingen door middel van de opgedane praktijkervaringen. Tevens zijn onze medewerkers pedagogisch getraind en ervaren om met iedere doelgroep om te gaan. Hierin ondersteunen wij de vaste/ persoonlijke begeleiders en kunt u zich verder richten op de voornaamste processen, gericht op de “kwaliteit van leven”.

Naast begeleidend zorgvervoer ook andere begeleiding

CURA Nederland begeleidt en vervoert een jeugdige en ouderen ( GGZ ) met individuele aandacht en begeleiding. Cliënten worden een-op-een begeleid en zullen niet met meerdere tegelijk vervoerd worden. Hierdoor kan er direct van A naar B gereden worden waardoor de client alleen belast is met de directe reistijd.

Ook kunnen wij aanvullende begeleiding bieden bij bijvoorbeeld:

- Een ziekenhuisbezoek
- Een intakegesprek
- Een rechtbankbezoek
- Een begeleid familiebezoek
- Terugkomst op de afdeling
- Vervoer naar een dagbesteding

Altijd een veilige en normale situatie

Door de normaliserende en de-escalerende aanpak van onze medewerkers wordt al tijdens het begeleidend zorgvervoer gezorgd voor een veilige en normale situatie, waarbij het gebruik van dwang- en drangmaatregelen wordt voorkomen. Indien het voor de cliënt van meerwaarde is dat er belangrijke derden, zoals bijvoorbeeld familie, een eigen begeleider of anderszins meerijdt, is dit altijd mogelijk.

Bijzonder vervoer toegankelijk, laagdrempelig en discreet

CURA Nederland is een onafhankelijke vervoersdienst die een oplossing biedt in betrouwbaar en passend vervoer voor de cliënten. Door de inzet en begeleiding van twee ervaren, neutrale begeleiders, is CURA Nederland in staat om bijzonder vervoer toegankelijker en laagdrempeliger te maken voor de doelgroep. Alle medewerkers van CURA Nederland zijn ervaren professionals in de jeugdhulpverlening en GGZ.

Discreet vervoer

Het vervoer wordt verzorgd in een wagen met minimale herkenbare opdruk. Het voertuig is waar mogelijk voorzien van getint glas om de privacy te waarborgen. Daarnaast is het voertuig zo ingericht, dat de veiligheid van alle betrokkenen gegarandeerd kan worden. De begeleiders zijn casual gekleed, waardoor zij zo neutraal mogelijk ogen.

Zorgbegeleiding van CURA Nederland

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

meer weten? bel ons

085 - 0043 822

Meer weten?
Bel of mail ons!

085 - 00438 22

info@curanederland.nl

Diensten aanvragen?

U kunt door middel van een knopje snel en gemakkelijk begeleider en/of vervoer aanvragen.
AANVRAGEN