Clientenvervoer

Heeft u cliënt een rechtszitting of vervoer nodig naar dagbesteding? CURA Nederland biedt cliënten vervoer en begeleiding in dit soort gevallen. Ook geeft cliënten vervoer gelegenheid voor:

Crisisvervoer
Recreatiebezoeken
Ziekenhuisbezoeken
Verlof
Werk
Overplaatsingen
Vervoer vanuit de zorginstelling naar het politiebureau of het ophalen van cliënten op het politiebureau

Tijdens de ritten worden de cliënten vervoert en ondersteunt door personeel die getraind is in de-escalerend werken en oog houdt voor de kwetsbaarheid en autonomie van de cliënt.

Onze bussen en auto’s zijn uiteraard ook geschikt voor personen met een rolstoel.

Wat houd cliëntenvervoer in?

Cura vervoer is er voor iedereen die professioneel begeleid dient te worden voor, tijdens en na het vervoer van en naar de instelling. Het betreft de mensen in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en verslavingzorg. Hierbij is het vaak niet mogelijk om dit vervoer te laten verlopen via ambulance of door de politie of door een reguliere taxidienst of dergelijke. Door de inzet van professionals en ervaren krachten worden deze cliënten door ons begeleid in het vervoer

Tarieven

Onze relaties weten vóóraf welke kosten wij voor welke dienstverlening in rekening brengen. Wij kunnen met zekerheid stellen dat onze dienstverlening voordeliger is dan het inzetten van vergelijkbare vervoersdiensten of ambulance. Wij kunnen u voorzien in uw behoefte waarbij we een gezonde prijs/ kwaliteit- verhouding niet uit het oog verliezen.

Heeft u per direct vervoersdienten nodig? Bel ons meteen!

Wilt u meer weten over onze diensten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend via ons een offerte aanvragen. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op .

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.


BEL ONS CONTACT OPNEMEN VERVOER AANVRAGEN