Clientenvervoer

Begeleidend zorgvervoer

Dankzij ons begeleidend zorgvervoer, biedt CURA Nederland Vervoersdienst een professionele vervoersoplossing aan. In 2016 is de Jeugdwet aangepast, waarin wordt beschreven wanneer het vervoer onderdeel is van geboden jeugdhulp en wie hiervoor zorg dient te dragen. Met behulp van ons begeleidend zorgvervoer worden jeugdigen veilig van A naar B gebracht.

Naast begeleidend zorgvervoer ook andere begeleiding

CURA Nederland begeleidt en vervoert een jeugdige en ouderen ( GGZ ) met individuele aandacht en begeleiding. Cliënten worden een-op-een begeleid en zullen niet met meerdere tegelijk vervoerd worden. Hierdoor kan er direct van A naar B gereden worden waardoor de client alleen belast is met de directe reistijd.

Ook kunnen wij aanvullende begeleiding bieden bij bijvoorbeeld:

  • Een ziekenhuisbezoek
  • Een intakegesprek
  • Een rechtbankbezoek
  • Een begeleid familiebezoek
  • Terugkomst op de afdeling
  • Vervoer naar een dagbesteding

Bijzonder vervoer toegankelijk, laagdrempelig en discreet

CURA Nederland is een onafhankelijke vervoersdienst die een oplossing biedt in betrouwbaar en passend vervoer voor de cliënten. Door de inzet en begeleiding van twee ervaren, neutrale begeleiders, is CURA Nederland in staat om bijzonder vervoer toegankelijker en laagdrempeliger te maken voor de doelgroep. Alle medewerkers van CURA Nederland zijn ervaren professionals in de jeugdhulpverlening en GGZ.

Altijd een veilige en normale situatie

Door de normaliserende en de-escalerende aanpak van onze medewerkers wordt al tijdens het begeleidend zorgvervoer gezorgd voor een veilige en normale situatie, waarbij het gebruik van dwang- en drangmaatregelen wordt voorkomen. Indien het voor de cliënt van meerwaarde is dat er belangrijke derden, zoals bijvoorbeeld familie, een eigen begeleider of anderszins meerijdt, is dit altijd mogelijk.

Discreet vervoer

Het vervoer wordt verzorgd in een wagen met minimale herkenbare opdruk. Het voertuig is waar mogelijk voorzien van getint glas om de privacy te waarborgen. Daarnaast is het voertuig zo ingericht, dat de veiligheid van alle betrokkenen gegarandeerd kan worden. De begeleiders zijn casual gekleed, waardoor zij zo neutraal mogelijk ogen.

Reden genoeg om eens contact op te nemen met CURA Nederland voor reguliere begeleiding op maat?

Zorgbegeleiding van CURA Nederland

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

BEKIJK OOK

VERVOER NODIG?

BEKIJK ONZE VIDEO

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

Send this to a friend