Wat betekenen wij voor cliënten

CURA Nederland is ervaren & gespecialiseerd in de begeleiding van (jong)volwassenen die de gevolgen ondervinden van afhankelijkheid van alcohol, drugs, verslavend gedrag, agressie, onbegrepen gedrag, eetproblemen en emotionele problemen.

CURA begeleiders zijn er om rekening te houden met de behoeften van een individu in een omgeving die zijn privacy, waardigheid en respect behoudt, terwijl het zich concentreert op de deskundige begeleiding die nodig is om zelfontdekking en herstel mogelijk te maken.

De begeleiders van CURA Nederland streven naar een ongeëvenaarde individuele aandacht, effectieve evidence-based begeleiding. Het multidisciplinaire team biedt professionele begeleiding, die zal worden aangevuld met een hoog niveau van  ondersteunende diensten.

Meer weten over begeleiders van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via onderstaande button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een fysieke begeleiders? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.


BEL ONS CONTACT OPNEMEN