Ambulante Begeleiding

Begeleiding thuis of op de woongroep

Uw leven op orde houden wanneer u een ziekte of beperking heeft kan een hele uitdaging zijn. Ambulante begeleiding van CURA Nederland kan dan een uitkomst zijn. Individuele begeleiding of ook wel ambulante begeleiding is een zeer brede vorm van ondersteuning met uitzonderlijk veel mogelijkheden. Uw vraag staat altijd centraal. Samen met uw vaste begeleider worden er afspraken gemaakt over de ondersteuning en begeleiding welke u krijgt. Uw begeleider kan u bijvoorbeeld ondersteunen bij:

  • dagelijkse problemen oplossen, beslissingen nemen en informatie inwinnen;
  • ondersteunen bij dagelijkse taken zoals eten koken en uw huishouden bijhouden;
  • duidelijke overzichtelijke dagstructuur in uw leven;
  • samen de winkel bezoeken, zodat u zelf boodschappen kunt blijven doen;
  • uw sociaal netwerk onderhouden en vergroten;
  • bezoeken van uw huisarts, specialisten en begeleiding tijdens behandeling;
  • het begeleiden en bemiddelen in conflictsituaties en bij probleemgedrag.

Onze kracht

De keuze in hulpverleners groot. Wij onderscheiden ons doordat wij werken in kleine teams, iedere cliënt heeft een vaste begeleider. Wij werken vraaggestuurd en oplossingsgericht. De cliënt zit op de fiets en heeft het stuur in de hand, de begeleider zit achterop en bewaard het evenwicht. De gedrevenheid, de persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze begeleiders maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk.

Vertrouwen is de basis

Onze begeleiders werken altijd vanuit een vertrouwensrelatie, afspraak is afspraak en deze worden nagekomen. Wij gaan altijd uit van eigen kracht en werken gericht op groei van eigenwaarde, zelfstandigheid en geluk.

Team

Wij bestaan uit een betrokken en deskundig team met specifieke kennis en ervaring op het gebied van LVB en bijkomende problematiek. De ambulant begeleiders beschikken over lef, creativiteit en richten ons op wat goed gaat. We kiezen niet altijd voor de geijkte oplossingen maar kijken wat er wezenlijk nodig is om een cliënt in zijn kracht te zetten. Wij kijken met een frisse blik naar kansen en mogelijkheden. Wij luisteren naar hen maar we nemen soms ook het initiatief.

Ambulante begeleiding van CURA Nederland

Ambulante begeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren reguliere, Ad-Hoc en individuele begeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

BEKIJK OOK

BEGELEIDER NODIG?

MEER WETEN?

Kenan
Directeur

LinkedIn Twitter Facebook WhatsApp Telegram Facebook Messenger Print Email

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

Send this to a friend