Ambulance Begeleiding

Ambulance Begeleiding door CURA Nederland

Wanneer een cliƫnt verplaatst moet worden middels een ambulance dan kan deze vervoersorganisatie eisen dat u begeleiders inzet om de ambulance broeder achterin te ondersteunen. De veiligheid van de cliƫnt en het ambulancepersoneel moeten gewaarborgd worden. Dan is het soms wenselijk dat er ondersteuning beschikbaar is die bij kan springen als de cliƫnt onrustig of destructief wordt. Naast een zorgmedewerker moeten er dan nog 1 of 2 medewerkers extra ingeroosterd worden. Helaas ontbreekt het bij de meeste instellingen aan de capaciteit om dit te faciliteren. Onze begeleiders zijn flexibel in te zetten tegen lagere kosten dan een eigen collega of een specialistisch uitzendbureau. Dan is de keuze snel gemaakt in het belang van de cliƫnt en de zorginstelling. Onze begeleiders worden intern getraind door een Register Docent Gevaarsbeheersing omtrent de fysieke- en verbale procedures waardoor het aantal incidenten terug zal lopen. Alles conform de instructies zoals deze ook gelden op de zorglocatie.

Voordelen van Ambulance Begeleiding door vakkundige begeleiders

Onze begeleiders kunnen voor kleine dagdelen ingezet worden, dit voorkomt dat u een collega een hele dag dient in te plannen voor een begeleiding van bijvoorbeeld 4 uur. De kosten wegen zo af tegen de baten. Een professionele partner zoals CURA Nederland zal u hierin ontzorgen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

    1. Ambulance begeleiding 2 op 1 (zorgmedewerker en een CURA Begeleider);
    2. Ambulance begeleiding 1 op 1 (met goede randvoorwaarden);
    3. Ambulance begeleiding met volgauto;
    4. Ambulance begeleiding dagdeel.

Reden genoeg om eens contact op te nemen met CURA Nederland voor ambulance begeleiding op maat?

Zorgbegeleiding van CURA Nederland

Zorgbegeleiding is een specialisatie binnen onze organisatie, voor een aantal grote (GGZ) klanten verzorgen wij al jaren de zorgbegeleiders. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uzelf en uw personeel met onze begeleiders.

BEKIJK OOK

Vervoer nodig?

MEER WETEN?

Kenan
Directeur

LinkedIn Twitter Facebook WhatsApp Telegram Facebook Messenger Print Email

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.

Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliƫnten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

Send this to a friend