Wij bieden al jarenlang een veilige werkomgeving, zorgondersteuning, vervoer en beperking van agressie binnen diverse specialisaties van de zorgsector. Wij zijn er voor alle leeftijden, van jong tot oud en voor verschillende culturen en geloofsovertuigingen.

24 / 7 Ad-hoc

Home Diensten 24 / 7 Ad-hoc

24 / 7 Bereikbaar, Beschikbaar & Landelijk Inzetbaar

CURA Nederland ondersteund veel personele vraagstukken binnen de psychiatrie, verslavingszorg, jeugdhulpverlening, gehandicaptenzorg, gezinshuizen en de ouderenzorg. Flexibiliteit en expertise staan voorop. We zijn voor onze klanten dan ook 24/7 bereikbaar.

Calamiteiten & Separatie Bezoeken

Calamiteiten komen helaas voor in de zorgsector. Een calamiteit kan agressie zijn gericht tegen jou als professional tijdens de werkzaamheden. Het kan voorkomen dat je tijdens je werk te maken krijgt met een calamiteit. Hiervoor zijn wij ten alle tijden voorbereid met onze 24uur diensten.

We hebben binnen CURA Nederland een adequaat team wat je bijstaat op het moment dat je met een calamiteit geconfronteerd wordt. Denk hierbij aan:

- Separatie bezoeken met 1 of meerdere begeleiders
- Spoed begeleider voor in de instelling
- Rechtbank bezoeken
- Calamiteiten
- Cliëntenvervoer

Ad-hoc vervoer

U kunt kiezen voor de mogelijkheid voor losse ritten / Ad-hoc vervoer als het gaat om acute- / crisis situaties waarbij meteen specialistisch vervoer benodigd is. Deze ritten zijn zonder contract aan te vragen en per direct inzetbaar. We hebben binnen CURA Nederland een adequaat team wat je bijstaat op het moment dat je met een calamiteit geconfronteerd wordt. Denk hierbij aan:

- Separatie bezoeken met 1 of meerdere begeleiders
- Spoed begeleider voor in de instelling
- Rechtbank bezoeken
- Calamiteiten
- Cliëntenvervoer

Wanneer kan voor deze diensten gekozen worden?

- Separeerbezoeken waarbij de veiligheid in het geding is.
- Rechtbankbezoeken met verhoogde veiligheidsrisico’s
- Als back up bij slechtnieuws of uitplaatsingsgesprekken
- Overplaatsingen van cliënten Indien politie niet wil assisteren.

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar. Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

meer weten? bel ons

085 - 0043 822

Meer weten?
Bel of mail ons!

085 - 00438 22

info@curanederland.nl

Diensten aanvragen?

U kunt door middel van een knopje snel en gemakkelijk begeleider en/of vervoer aanvragen.
AANVRAGEN