Wij bieden al jarenlang een veilige werkomgeving, zorgondersteuning, vervoer en beperking van agressie binnen diverse specialisaties van de zorgsector. Wij zijn er voor alle leeftijden, van jong tot oud en voor verschillende culturen en geloofsovertuigingen.

Diensten

Home Diensten

Voor cliënten

CURA Nederland is ervaren & gespecialiseerd in de begeleiding van (jong)volwassenen die de gevolgen ondervinden van afhankelijkheid van alcohol, drugs, verslavend gedrag, agressie, onbegrepen gedrag, eetproblemen en emotionele problemen.

CURA begeleiders zijn er om rekening te houden met de behoeften van een individu in een omgeving die zijn privacy, waardigheid en respect behoudt, terwijl het zich concentreert op de deskundige begeleiding die nodig is om zelfontdekking en herstel mogelijk te maken.

De begeleiders van CURA Nederland streven naar een ongeëvenaarde individuele aandacht, effectieve evidence-based begeleiding. Het multidisciplinaire team biedt professionele begeleiding, die zal worden aangevuld met een hoog niveau van ondersteunende diensten.

Individuele begeleiding

CURA Nederland is inzetbaar voor één op één begeleiding van jongeren en ouderen die vastlopen op meerdere leefgebieden zoals: psychiatrische problemen, gedragsproblemen, opvoedproblemen, verwaarlozing en contacten met politie en justitie. Wij kunnen hen ondersteunen en begeleiden in hun dagelijkse setting in samenwerking met de zorginstelling. Zorgen voor de cliënt en veiligheid van de cliënt en professional staat bij ons op de voorgrond van deze één op één begeleiding. Onze gecertificeerde medewerkers zijn getraind in onder andere de methoden competentiegericht werken en geweldloos verzet om zo ondersteuning op maat te kunnen bieden.

Veiligheid voor uw zorginstelling

Een zorginstelling is vatbaar voor diverse veiligheidsrisico’s en het welzijn van personeel, cliënten en bezoekers. Het minimaliseren van risico’s is dan ook van groot belang. We beschikken bij CURA Nederland over de juiste begeleiders met de nodige ervaring die ervoor zorgen dat alles in uw zorginstelling veilig verloopt. CURA begeleiders zijn speciaal getraind in het tijdig herkennen en minimaliseren van veiligheidsrisico’s. Door hun proactieve houding en hun actieve optreden zorgen zij ervoor dat een veilige omgeving gecreëerd wordt of dat een situatie hier snel weer naar teruggebracht wordt. Door gastvrijheid, servicegerichtheid en sterke communicatieve vaardigheden zullen onze begeleiders een prettige indruk achterlaten bij een cliënt of bezoeker. Doorgaans leidt dit tot een beleving van gastvrijheid en veiligheid, waardoor er minder vaak heftige reacties ontstaan. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in de zorginstellingen.

Veiligheid in zorginstellingen

CURA Nederland merkt een duidelijke trend in de groeiende behoefte naar hulp in beveiliging bij zorginstellingen. Onze ervaring, professionele begeleiders en bewezen strategieën bieden we graag aan aan zorginstellingen die een extra (veiligheids)hand kunnen gebruiken. Bent u op zoek naar een begeleider voor een andere gelegenheid? Met onze diverse diensten stemmen we de veiligheid altijd perfect af op uw instelling en behoeften. Van calamiteiten en begeleiding tot cliëntenvervoer.

Clientenvervoer

Heeft u cliënt een rechtszitting of vervoer nodig naar dagbesteding? CURA Nederland biedt cliënten vervoer en begeleiding in dit soort gevallen. Ook geeft cliënten vervoer gelegenheid voor:

• Crisisvervoer
• Recreatiebezoeken
• Ziekenhuisbezoeken
• Verlof
• Werk
• Overplaatsingen
• Vervoer vanuit de zorginstelling naar het politiebureau of het ophalen van cliënten op het politiebureau

Tijdens de ritten worden de cliënten vervoert en ondersteunt door personeel die getraind is in de-escalerend werken en oog houdt voor de kwetsbaarheid en autonomie van de client.Onze bussen en auto’s zijn uiteraard ook geschikt voor personen met een rolstoel.Om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te passen aan de behoeften van cliënten en professionals is CURA Nederland dag en nacht bereikbaar voor cliënten vervoer.

Meer weten over de diensten van CURA Nederland

Neem voor vragen over onze manier van werken of de mogelijkheid van begeleiders in uw situatie gerust contact met ons op. Via de button vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Bent u met spoed op zoek naar een ervaren begeleider? Onze begeleiders zijn 24/7 beschikbaar en landelijk inzetbaar.Vertrouwelijkheid en anonimiteit van de cliënten wordt bij ons ten allen tijde gerespecteerd.

meer weten? bel ons

085 - 0043 822

Meer weten?
Bel of mail ons!

085 - 00438 22

info@curanederland.nl

Diensten aanvragen?

U kunt door middel van een knopje snel en gemakkelijk begeleider en/of vervoer aanvragen.
AANVRAGEN